tekken-dostane-vlastni-socialni-sit
Novinka Tekken dostane vlastní sociální síť

Tekken dostane vlastní sociální síť

Maggot

Maggot

15. 8. 2012 11:55
Reklama

Bojovka Tekken má ve světě ohromnou tradici, tím spíše se mohou fandové těšit na její znovuzrození s očekávanou Tekken Tag Tournament 2, jejíž první díl vyšel před celými dvanácti lety. GamesCom  2012 odhalil, že PlayStation 3 verze hry bude obsahovat i podporu 3D.

Majitelé obou verzí, tedy PS3 a X360, si posléze užijí i nový režim, kde si mohou libovolným způsobem nastavit výchozí hudbu jednotlivých obrazovek, postav a arén. Namco přiznalo, že si navíc budete moci do hry importovat vlastní muziky z pevného disku a jiných USB zařízení. Majitelé PlayStation 3 verze si navíc mohou s vydáním hry zdarma stáhnout soundtrack skrze PlayStation Network.

Mnohem důležitější zpráva pro všechny opravdové fanoušky se týká spuštění sociální sítě (ano, včera Resident Evil 6, dnes Tekken) zvané Tekken World Federation, která bude spuštěna s vydáním hry, tedy 10.října. TWF bude sloužit jako centrální komunikační platforma, databáze postav, jejich detailních popisků a strategií, demonstrační ukázky a vaše vlastní statistiky.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama