odhaleno-akcni-rpg-mars-war-logs
Novinka Odhaleno akční RPG Mars: War Logs

Odhaleno akční RPG Mars: War Logs

Marek Švrkala

Marek Švrkala

15. 8. 2012 09:39
Reklama

Francouzský vývojářský tým Spiders momentálně nezahálí. Vedle akčního fantasy RPG Of Orcs And Men, které by mělo vyjít už v září tohoto roku, připravuje také akční RPG se sci-fi tematikou. Mars: War Logs má přinést širokou škálu úkolů, dynamické souboje plné taktiky a propracované stromy schopností a řemesel.

Ve hře se vydáte na Mars, který neznámá katastrofa před více než 100 lety uvrhla do chaosu. Dnes je voda tím nejvzácnějším, co planeta nabízí. O životodárnou tekutinu tak nyní válčí hned několik společností. Jako odpadlík Roy Temperance se ocitnete přímo uprostřed tohoto zápasu. Vy ale budete bojovat hlavně o vlastní život.

RPG prvky mají být v Mars: War Logs zastoupeny řadou různých schopností, jimiž můžete svého hrdinu rozvíjet. Speciální schopnosti talentovaného Roye samozřejmě využijete v boji, který má být realtimový a dynamický. Nepřátelé odhaleni nebyli, v traileru ale uvidíme jednu ze zmutovaných příšer z Marsu.

Odpočinete si při rozhovorech, které prý budou mít velký vliv na osud postav, s nimiž se potkáte. Možná dokonce ovlivníte osud všech kolonistů Marsu. Akční RPG Mars: War Logs je v plánu na příští rok, kdy vyjde digitálně na PC a sítích Xbox Live a PlayStation Network. Přikládáme první trailer, v němž můžete vidět, jak pracuje engine Silk, který si pařížské studio Spiders samo připravuje:

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama