halo-4-popisuje-system-specializaci
Novinka Halo 4 popisuje systém specializací

Halo 4 popisuje systém specializací

Maggot

Maggot

15. 8. 2012 10:27
Reklama

Režim více hráčů bude pro Halo 4 opravdu stěžejní, což si myslí i vývojáři v 343 Industries, kteří převzali otěže od Bungie a budou tak formovat budoucnost série. Vývojáři si dle dizajnéra Davida Ellise nejvíce pochvalují právě nový systém specializací a tříd, které mají hře přidat nezbytnou šťávu taktických a zábavných novinek.

"Specializace jsou jen dalším prvkem, který osvěží hratelnost Halo 4 i několik měsíců po jejím vydání." Jak? Řekněme, že po vzoru Call of Duty můžete svou postavu, její schopnosti a vybavení dále rozvíjet tím, že za ni zkrátka hrajete. Každá třída vám nabízí 10 úrovní odemknutelných věcí, do čehož můžeme počítat například 9 kosmetických vylepšení brnění, skiny zbraní, emblémy, či nové zaměřovače.

Postavu tak budete rozvíjet i kosmeticky, přičemž na výběr budete mít z 8 originálních tříd. Každá se specializuje na odlišný typ hraní. Jako začáteční Pioneer například získáváte více bodů zkušeností, zároveň jste ovšem zranitelnější a k ruce vám chybí ty nejtěžší zbraně. Další třídy jsou Wetworks, Engineer, Tracker, Rogue, Stalker, Pathfinder a Operator. Halo 4 vychází exkluzivně pro Xbox 360 šestého listopadu tohoto roku.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama