serie-army-of-two-se-docka-restartu
Novinka Série Army of Two se dočká restartu

Série Army of Two se dočká restartu

Marek Švrkala

Marek Švrkala

3. 8. 2012 12:51
Reklama

Akční sérii Army of Two čeká reboot. Studio Visceral Games totiž připravuje Army of Two: The Devil’s Cartel, třetí díl populární akční série, o němž se spekuluje už dlouho. Hra má sérii přenést trochu jiným směrem. „Chtěli jsme osvěžit značku Army of Two pro novou generaci akčních hráčů. Zároveň hodláme zůstat věrni jádru hratelnosti, které bylo v dosavadníchdvou dílech tak populární,“ řekl Julian Beak, výkonný producent studia Visceral Games, jež je známé především díky strašidelné sérii Dead Space.

Third-person střílečka Army of Two: The Devil’s Cartel by měla být drsnější než předchozí díly. Spolu s novými postavami se ocitnete uprostřed války drogových kartelů v ulicích mexických měst. V tomto tvrdém konfliktu můžete bojovat se svým parťákem přímo na jedné konzoli, a to díky kooperaci ve splitscreenu. Nebude ale chybět ani dnes tradičnějši online multiplayer. „Hráči budou muset spolupracovat, aby vyřešili přichystané úkoly a přežili útoky nemilosrdných nepřátel,“ upozornili zástupci Electronic Arts v tiskové zprávě.

Osvěžením pro herní prostředí by mohla být druhá generace enginu Frostbite, na níž Army of Two: The Devil’s Cartel stejně jako Battlefield 3 poběží. Electronic Arts chystanou střílečku plánují vydat v březnu příštího roku, a to pro konzole Xbox 360 a PlayStation 3. PC verze odhalena nebyla a ani ji neočekáváme, protože nebyla vytvořena ani pro předchozí díly. Více informací zatím nemáme, hra ale bude prezentována na GamesComu, takže vám je přineseme už v polovině srpna.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama