venku-je-demo-resident-evil-6
Novinka Venku je demo Resident Evil 6

Venku je demo Resident Evil 6

Ondřej Švára

Ondřej Švára

4. 7. 2012 07:32
Reklama

Od včerejška je na síti Xbox Live k mání demoverze očekávaného thrilleru Resident Evil 6. Stáhnout si ji však mohou exkluzivně pouze majitelé hry Dragon´s Dogma na Xboxu.

Pokud jste oním vyvoleným, poznáte, že demo je velmi dobře strukturované. Zahrajete si za tři odlišné hlavní postavy hned ve třech misích z třech samostatných kampaních. RE6 je totiž v singleplayeru poskládáno z trojice odlišných celků podobně jako někdejší střílečka Aliens vs. Predator. Proto ta demoverzní rozmanitost.

Vězte, že  s Leonen Kennedym se objevíte v Severní Americe, s Chrisem Redfieldem v Číně a v těle Jakea Mullera se budete toulat strašidelnou východní Evropou. Pokaždé vám bude k ruce také druhá postava v kooperaci.

Pro majitele konzole Playstation bude demo dostupné až po prázdninách, konkrétně pátého září. Opět si ale před tím budete muset koupit Dragon´s Dogma. Marketing Capcomu je zkrátka tvrdý.

Na červnovém veletrhu nás Resident Evil na první pohled příliš nepřesvědčil, ve hře bylo více akce, než se na tísnivý horor sluší. Ostatně, zda už značka Resident Evil opravdu není hororem, se můžete sami přesvědčit druhého října, kdy hra celosvětově vychází a to i na PC.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama