fifa-13-a-bonusy-pro-predplatitele
Novinka FIFA 13 a bonusy pro předplatitele

FIFA 13 a bonusy pro předplatitele

Erik Omar

Erik Omar

26. 6. 2012 11:35 1
Reklama

EA oznámila obsah limitovek očekávané fotbalové simulace FIFA 13. Prozatím jsou určeny pouze pro britský trh, ale je více než pravděpodobné, že se stejných nebo alespoň velmi podobných edicí dočkáme i u nás.

Ten, kdo si přesně v den prodeje 28. září koupí FIFA 13 Ultimate Edition, obdrží 24 zlatých balíčků do módu FUT (mód s kartičkami). Tyto balíčky pochopitelně hráč nedostane najednou. Každý měsíc obdrží jeden, což dělá celkem půl roku neustálého přísunu nových kartiček. V přepočtu na peníze má tento exkluzivní dáreček hodnotu 15 liber.

Vedle Ultimate Edition budou k dispozici ještě dvě limitované verze hry. Ta první EA SPORTS Football Club hráči daruje rovných 10 000 in-game bodů pro nákup nových dresů, oslav, atd. Druhá limitovka Adidas All-Star Team pak obsáhne speciální Adidas tým složený z těch největších hvězd - stejný tým se objevil i v nedávném FIFA Street.

V případě, že se v ČR podobných bonusů nedočkáme, je samozřejmě hru možné koupit na britských eshopech. Dokonce bychom možná takovýto postup doporučovali a to kvůli absenci kvalitního anglického komentáře v kopiích určených pro středoevropský trh.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama