akce-ryse-od-cryteku-neni-zrusena
Novinka Akce Ryse od Cryteku není zrušená

Akce Ryse od Cryteku není zrušená

Marek Švrkala

Marek Švrkala

7. 6. 2012 16:51
Reklama

Jedním z titulů, které na letošním ročníku E3 chybí, je akce Ryse z období starověkého Říma (původně vyvíjená jako Codename Kingdoms). O ní jsme od povedeného traileru z loňské E3 neslyšeli, a tak se mnoho z vás obává, že je zrušená. Tak tomu naštěstí není. Proč ale hra, která měla být jedním z klenotů Kinectu, není ve výstavních halách v Los Angeles prezentovaná? Odpověď přinesl jeden z vysoce postavených šéfů Microsoftu.

„Momentálně není vhodná chvíle, abychom Ryse prezentovali. Nicméně stále spolupracujeme s Crytekem. Pokaždé, když mámě nějaký titul představit, si ale musíme být absolutní jistí, že ukazujeme to nejlepší. O Ryse ještě nepochybně uslyšíte,“ řekl v krátkém rozhovoru Joystiqu Phil Spencer, viceprezident Microsoft Studios.

Vedle zrušení celého projektu se také spekulovalo o tom, že Crytek, který hru exkluzivně pro Xbox 360 vyvíjí, upustí od podpory Kinectu, případně ji hodně oseká. I to Spencer vyloučil. „Kinect rozhodně bude součástí Ryse,“ odvětil na tuto otázku. Příkládáme loňský trailer.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama