tajemna-watch-dogs-vzbuzuje-otazky
Novinka Tajemná Watch Dogs vzbuzuje otázky

Tajemná Watch Dogs vzbuzuje otázky

Maggot

Maggot

5. 6. 2012 01:00
Reklama

AKTUALIZACE: Aby Ubisoft zabránil dalším spekulacím, vydal prohlášení, v němž potvrzuje, že akce Watch Dogs je plánovaná pro PC, PlayStation 3 a Xbox 360. Stále ovšem bez data vydání.

PŮVODNÍ ZPRÁVA: Absolutně největším hitem pondělního večera - možná spíše úterního rána - se stalo odhalení záhadné hry Watch Dogs. Proč záhadné? Titul na záběrech vypadá možná až příliš dobře na aktuální generace železa, přičemž Ubisoft zatím blíže neupřesnil, na jaké platformy by mohla hra v budoucnu vyjít.

Jisté ovšem je, že v roli Aidana Pierce můžete ovládat prakticky celé město. V době, kdy je člověk jen součástí souboru informací, si můžete dovolit hackovat mobilní telefony, přívody energie a prakticky vše, co je řízené počítačem. Působivý trailer se zpočátku zaměřuje právě ně fakt, že hacknout se dá cokoliv.

QR Kódy objevující se v traileru posléze vedou až na stránku dotconnexion.com, kde si můžete všimnout klubu, v němž se hra jeden čas odehrávala. Již nyní je jisté, že se o Watch Dogs bude ještě dlouhou dobu dosti horlivě mluvit. A my nevidíme důvod, proč by nemělo. Více informací na nás doufejme spadne brzy.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama