fifa-13-posili-socialni-a-komunitni-funkce
Novinka FIFA 13 posílí sociální a komunitní funkce

FIFA 13 posílí sociální a komunitní funkce

Marek Švrkala

Marek Švrkala

4. 6. 2012 21:40
Reklama

FIFA 13 se sice již objevila na konferenci Microsoftu, hlavní chvíle nejslavnější fotbalové simulace ale příšla až na tiskovce Electronic Arts. Zástupci EA Sports zde oznámili, že hodlají posílit sociální funkce hry, které představuje služba EA SPORTS Football Club. Ta bude nyní funkční nejen na počítači a konzolích, ale díky speciální aplikaci i na iPhonech, iPadech, iPodech a později tento rok i na systémech s Androidem.

„Letos na podzim po vydání FIFA 13 odměníme naše fanoušky za jejich podporu různými in-game bonusy, abychom je u hry udrželi po celou sezonu. Nabídneme jim nové možnosti, jak mohou být k síti připojeni na řadě dalších zařízení,“ uvedl Matt Bilbey, generální manažer a vice prezident fotbalové sekce EA Sports. Za své herní úspěchy budete získávat kredity, které můžete proměnit třeba v unikátní oslavy, dresy, virtuální bonusy nebo speciální zápasy. Pokud se vám bude dařit, pak také vystoupáte vzhůru v rámci komunitního žebříčku.

Po oznámení sociálních novinek se tvůrci vrhli na odhalování změn v samotném fotbalu. Ty částečně charakterizuje argentinský záložník Lionel Messi, který se objeví na obálce hry po celém světě. Messi je typíckým příkladem kreativního hráče v útoku. Nyní jeho schopnosti vyniknou ještě více, EA Sports totiž chtějí vylepšit celou útočnou fázi hry. Spoluhráči si tak budou lépe nabíhat a vy jim vyšlete chytřejší přihrávky.

Těšit se můžeme také na upravený dribling, věrnější první dotek s míčem a reálnější fyziku, která je zřetelná hlavně v soubojích. V traileru s gameplay záběry, jenž byl na tiskové konferenci na E3 promítán, tvůrci ukázali také různé signály při zahrávání přímých kopů.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama