rockstar-hodla-e3-ignorovat
Novinka Rockstar hodlá E3 ignorovat

Rockstar hodlá E3 ignorovat

Ondřej Švára

Ondřej Švára

30. 5. 2012 14:25
Reklama

Vývojářský tým Rockstaru ani jeho manažeři se nebudou účastnit veletrhu E3, který se uskuteční příští týden. Oficiálně to znamená, že bychom měli zapomenout na informační novinky, popřípadě čerstvý obrazový materiál z maniakálně očekávaného Gran Theft Auto V. hru nepředstaví ani její tvůrci, ani zprostředkovaně nikdo na tiskovkách konzolových gigantů. Se zprávou přišel serve CVG, který naslouchal dobře informovanému zdroji.

U Rockstaru není podobné chování překvapivé, je to jedna z mála firem, která si může dovolit přeskočit jakkoliv významnou výstavu a její akcie nespadnou ani o píď a také to dělá. Přesto se letos očekávalo, že E3 využije k nastartování opravdové herní horečky, neboť podle spekulací zbývá do vydání hry už jenom půlrok.

Rockstar hodlá E3 ignorovat
i Zdroj: Hrej.cz

Analytici očekávají, že v té době by GTAV mohlo prodat asi čtrnáct milionů kopií, respektive že by takové množství stihlo prodat během jediného launchového dne. Vydavatelství Tak-Two by v takovém případě vydělalo až 700 milionů dolarů, což se blíží tržbám za zatím bezkonkurenční Modern Warfare 3. Předobjednávky na GTAV jsou již nyní v plném proudu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama