nhl-13-prinese-lepsi-umelou-inteligenci
Novinka NHL 13 přinese lepší umělou inteligenci

NHL 13 přinese lepší umělou inteligenci

Marek Švrkala

Marek Švrkala

18. 5. 2012 10:46 1
Reklama

Při současné hokejové horečce si možná mnozí z vás rádi zahrají hokej i na konzolích, kde stále vychází tradiční série NHL. Vývojáři ze studia EA Canada už samozřejmě připravují i další ročník nejoblíbenější hokejové simulace. NHL 13 má na podzim tohoto roku přinést celou řadu novinek, přičemž za ty nejvýznamnější tvůrci označují upravené bruslení a vylepšenou umělou inteligence všech hráčů.

„Vývojářský tým série NHL uvedl na této generaci konzolí řadu inovací, jako je ovládání pomocí technologie Skill Stick, propojení hráčů v rámci EA SPORTS Hockey League a reálná fyzika. V dalším ročníku NHL hokejovým fanouškům opět představíme zásadní změny, které upraví styl, jakým hokej hrají,“ říká Dean Richards, generální manažer série NHL v EA Sports.

Zásadním vylepšením má být systém True Performance Skating. Ten přinese více než 1000 nových animací, které přesně napodobí výbušnost a rychlost dnešních hvězd NHL. Vylepšené a reálnější bruslení spolu s technologií Skill Stick umožní hráčům věrněji ovládat vybrané hokejisty. Další novinka, která je označená jako EA SPORTS Hockey I.Q., upraví umělou inteligenci všech přítomných na ledě. V dřívějších dílech série si hráči uvědomovali pouze hráče ve své blízkosti, gólmani se zase soustředili výhradně na hokejistu s pukem. V NHL 13 už budou vědět o poloze všech hokejistů na ledě, což by mělo přinést lepší řešení herních situací.

Posíleno bude také propojení hry s komunitou. Mód GM Connected umožní až 30 kamarádům bojovat ve virtuální simulaci hokejové sezony. Příjemným zpestřením by mohl být rovněž mód NHL Moments Live, v němž si zájemci zopakují ty nejzajímavější momenty uplynulé sezony. Tvůrci slibují, že budou v průběhu roku doplňovat aktuální události. NHL 13 v Evropě vyjde 14. září, a to pravděpodobně znovu pouze pro konzole Xbox 360 a PlayStation 3. Na oficiálních stránkách hry můžete hlasovat pro hvězdu, které se objeví na obálce.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama