serious-sam-3-bfe-miri-na-xbox-360
Novinka Serious Sam 3: BFE míří na Xbox 360

Serious Sam 3: BFE míří na Xbox 360

Marek Švrkala

Marek Švrkala

11. 5. 2012 10:25
Reklama

Zatímco na PC už můžeme zběsilou akci Serious Sam 3 hrát zhruba půl roku, majitelé konzolí stále tuto příležitost neměli. Chorvatský tým totiž stále nedokončil ani jednu z původně plánovaných konzolových verzí. Podle čerstvých informací se hry určitě dočkají vlastníci Xboxu 360. „Verzi pro Xbox 360 připravujeme od vydání PC verze. Optimalizace vyžadují hodně času. Musíme všechno uzpůsobit paměti a frameratu. Xbox 360 je teď už celkem starý hardware (512MB RAM, grafická karta apod.),“ upozornili vývojáři a pak naznačili, jak dlouho jim vše ještě bude trvat.

„Vydržte prosím ještě tak čtyři měsíce. Děláme, co můžeme, abychom vše v této době stihli,“ napsal ještě Croteam na oficiálním profilu týmu na Facebooku. Studio se nevzdalo ani myšlenek na verzi pro PlayStation 3. Tu ale zatím pouze zvažuje: „Pak uvidíme, co můžeme dělat s konzolí PS3 a její pamětí (256MB+256MB), která by vyžadovala ještě více programování a optimalizace, aby hra dobře fungovala.“

Croteam chtěl třetím dílem Serious Sama navázat na bláznivou hratelnost celé série, což se nakonec povedlo. Hra od nás v recenzi dostala vynikající osmičku, a tak rozhodně stojí za vyzkoušení.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama