fifa-13-prinese-pet-hlavnich-vylepseni
Novinka FIFA 13 přinese pět hlavních vylepšení

FIFA 13 přinese pět hlavních vylepšení

Marek Švrkala

Marek Švrkala

8. 5. 2012 17:40 1
Reklama

FIFA je jednou z nejvýnosnějších značek Electronic Arts, a tak je jasné, že ve studiích EA Sports už pilně připravují další ročník. Podle informací z úst hlavního producenta Davida Ruttera, které unikly z londýnské předváděčky na internet, se v něm můžeme těšit na pět hlavních vylepšení – přijmutí míče, animace hráčů, kompletní dribling, taktika při zahrávání přímých kopů a umělé inteligence při útočení.

Nejpodrobněji byly rozebrané dva poslední body. Přímé kopy budou využívat nový free kick systém. Až tři hráči se tak klidně shluknou u balónu a pokusí se signálem zmást soupeřovu obranu. V souladu se zahráváním standardek bude i defenziva, hráč v obraně tak kupříkladu bude moci poslat více fotbalistů do zdi, aby zachytili střelu.

Významné změny tradičně čekají umělou inteligenci. Projeví se kupříkladu při útočení – spoluhráči se mají lépe pohybovat a přesněji odhadnou, kam jim pošlete míč. Útočníci se také pokusí vyhnout ofsajdové pasti a na sprint počkají na hraně obranné linie soupeře. Těšit se můžeme i na další úpravy hry (rozhodčí, přihrávky, diváci, grafika), ty ale zatím nebyly blíže odhaleny. Přikládáme tak alespoň několik screenshotů:

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama