nebezpecni-nepratele-v-dragon-s-dogma
Novinka Nebezpeční nepřátelé v Dragon’s Dogma

Nebezpeční nepřátelé v Dragon’s Dogma

Marek Švrkala

Marek Švrkala

13. 4. 2012 20:42
Reklama

Capcom se rozhodl rozčeřit vody akčních RPG chystaným titulem Dragon’s Dogma. Očekávaná konzolová hra vyjde už v závěru května, a tak se ji japonské vydavatelství snaží maximálně propagovat. Marketingové oddělení chrlí nová a nová videa, která ukazují, co nadějný kousek zaměřený na zábavné souboje nabídne.

Můžeme se tak seznámit například s nepřáteli. V otevřeném fantasy světě Dragon’s Dogma se vedle draků objeví spousta menších potvor, přičemž v přiložených trailerech uvidíte nebezpečné přízraky, silného zlobra a temné zombíky. Povšimněte si také přerostlých krys, které si vesele poskakují v kobkách, kam se vydala parta hlavního hrdiny.

Nepřátelé jsou zpracováni velmi kvalitně, což pro nás není překvapením. Dragon’s Dogma je jedním z nejdražších projektů v historii Capcomu, přičemž velkou část rozpočtu vývojáři investují právě do grafiky. Připravte se rovněž na častou hru světla a stínu, v herním světě se totiž bude střídat den a noc. Přikládáme slíbená videa s nepřáteli, a také čerstvý trailer, v němž autoři s pomocí atraktivního pohyblivého komiksu odhalují střípky příběhu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama