robert-bowling-opousti-infinity-ward
Novinka Robert Bowling opouští Infinity Ward

Robert Bowling opouští Infinity Ward

Maggot

Maggot

27. 3. 2012 07:51
Reklama

Pokud jste někdy sledovali výstavy a předváděčky akční série Call of Duty, téměř vždy byl součástí programu i proslov, možná spíše výstup, Roberta Bowlinga. Tento energický vývojář a momentální vedoucí studia Infinity Ward dokázal fanouškům naslouchat a dokázal je vždy také velice dobře pobavit, což naposledy potvrdil během výstavy Call of Duty XP.

Dnes ovšem přišla zpráva jako rána z čistého nebe - Robert Bowling opouští svou pozici kreativního stratéga, opouští svou mluvčí pozici v Infinity Ward a opouští i Activision. Bohužel neupřesnil žádné detaily svého odchodu, tudíž se můžeme jen dohadovat, jaký je důvod v pozadí. Vývojářský tým ovšem přišel o velkou kapacitu, která by mu mohla v budoucnosti citelně chybět.

V pozadí se ovšem šeptá o neshodách mezi jím a vedením... říká se totiž, že Robert chtěl výhodnější podmínky pro hráče, za což bojoval s takovým úsilím, až mu došly síly a byl tak nucen odejít. Tato část zprávy je ovšem čistou fámou, Robertovo odchod je ovšem potvrzen s požehnáním Activisionu.

Robert Bowling opouští Infinity Ward
i Zdroj: Hrej.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama