2k-czech-castecne-pracuje-na-gta-v
Novinka 2K Czech částečně pracuje na GTA V...

2K Czech částečně pracuje na GTA V...

Maggot

Maggot

6. 3. 2012 07:12 5
Reklama

Take-Two má s vývojem svých her, respektive se vzájemným sdílením vlastních technologií, v budoucnu velké plány. Dle interních zpráv vývojářů se totiž zdá, že česká pobočka vývojových oddělení 2K pracuje na nedávno ohlášeném hitu Grand Theft Auto V, přičemž Rockstar, tvůrce zmíněného GTA, pro změnu pracuje na třetí Mafii.

Samozřejmě nejde o plnohodnotný vývoj, 2K Czech má připravovat střihové sekvence a některé animace na základě nástrojů a technologií, které Rockstar uvolnil výhradně pro české zastoupení. Rockstar pak na druhou stranu také částečně pracuje na připravované Mafia III, jejíž vývoj se dle zdroje čerstvě rozeběhnul na plné obrátky, po roce předprodukčních příprav.

O třetí Mafii se samozřejmě neví téměř nic, s jejím vydáním se ovšem již delší dobu počítá a nejde jen o odkazy druhého dílu a fanoušků, vývojáři zkrátka otevřeně přiznali, že hra bude! Take-Two se tak snaží o něco podobného, jako například EA ve spolupráci se studiem DICE, které propůjčuje svůj engine Frostbite 2.0 do jiných her.

Záměr vydavatele je tedy jasný - mít pod svou střechou dva největší sandbox tituly na trhu!

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama