novinky-z-jarni-prezentace-microsoftu
Novinka Novinky z jarní prezentace Microsoftu

Novinky z jarní prezentace Microsoftu

Tomáš Krajča

Tomáš Krajča

5. 3. 2012 15:05 1
Reklama

Vedle Halo 4 prezentoval Microsoft na své Spring Showcase ještě řadu dalších titulů. O některých jsme díky informačnímu průsaku věděli už o víkendu nebo v průběhu dnešního dne před embargem: tak jsme vám mohli přinést zprávy o Porsche DLC pro Forzu Motorsport 4, informovali jsme o Halo 4 screenshotech, ukázali vám trailer z Forza: Horizon a přinesli zprávu a první obrázky o Fable: Heroes. Právě z této hry se nyní můžete pokochat i trailerem:

Nových obrázků a takřka dvouminutového traileru se dočkala také XBLA akce Bloodforge – hodně krvavá rubačka s ratingem 18+ vzniká ve studiu Climax. Drsné záběry sledujte v Hrej TV:

Třetí nový trailer už většinu hardcore hráčů spíše rozesmutní – sledovat na něm můžete záběry z hraní Kinect Star Wars, a to včetně pochybného tanečního režimu (zhruba v čase 0:50). Nezbývá než ptát se – WTF?

Mezi další novinky patří oznámení Kinect-exkluzivního titulu Wreckateer. Arkádovka pro Xbox Live Arcade je vyvíjena týmem Iron Galaxy, tvořeným převážně lidmi z Midway Chicago, kteří naposledy dokončili XBLA remake třetího Street Fightera. Hra se podobá slavným Angry Birds – hráč ovládá katapult, který pálí železné koule na hrady, jež je třeba zbourat. Pomocí Kinectu hráči střílejí a dávají koulím faleš.

Z dalších menších přídavků do naší databáze pak už jen zmiňme porci nových screenshotů pro arkádovku Quantum Conundrum a také z Minecraftu pro XBLA.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama