microsoft-chysta-fable-heroes
Novinka Microsoft chystá Fable: Heroes

Microsoft chystá Fable: Heroes

Tomáš Krajča

Tomáš Krajča

5. 3. 2012 06:45
Reklama

Aktuálně: Ráno moudřejší večera - z Microsoftu vypadly další informace o Fable: Heroes i Fable: The Journey, a tak si pojďme shrnout, co víme. Na úvod - skutečně se bude jednat o dvě různé hry. Fable: Heroes budou arkádovkou vydávanou přes Xbox Live Arcade, přičemž půjde o titul primárně kooperativního rázu. Až čtyři hráči budou moci vytvořit hrdinskou partičku v zemi Albion a užít si hack'n slash dobrodružství společně. Hlavním cílem bude bojovat se starými známými i novými nepřáteli a získat co nejvíce zlata. Věci, které si hráči za získané zlato odemknou, přitom budou k dispozici i právě pro Fable: The Journey, oba tituly tak budou úzce propojeny. Fable: Heroes nabídnou co-op režim online i offline, na hře pracuje přímo studio Lionhead. V naší galerii si můžete prohlédnout prvních osm screenshotů.

Také z Fable: The Journey se objevilo několik nových obrázků (i ty najdete pod naší novinkou). Z informací pak ve stručnosti - půjde o projekt vytvořený primárně pro Kinect. Zásadní "features" pak zahrnují systém magie, bránění při šarvátkách, honičky, řešení hádanek, interakci s postavami. Hra bude nabízet stahovatelný obsah, její součástí bude voice chat a žebříčky. Datum vydání bylo stanoveno na 4. září.

Původní zpráva (4. 3., 23:15): Microsoft prezentoval některé své tituly a novinky za zavřenými dveřmi. Oficiální embargo na informace končí až zítra, ale přesto jich část vyplynula na povrch a šíří se internetem. Vedle předchozí zprávy o Forza: Horizon a budoucnosti značky Forza je to také oznámení titulu Fable: Heroes. Půjde o hru pro Xbox Live Arcade, jejíž jméno se objevilo původně v článku serveru GamaSutra vedle titulů jako Halo 4 a Mass Effect 3, které měli redaktoři možnosti vidět v chodu. Později bylo ale staženo (původní znění článku najdete na fóru NeoGaf), a tak až do oznámení můžeme jen spekulovat, zda se bude jednat o velkou hru, casual hru, hru s podporou Kinectu, anebo zda dokonce půjde jen o přejmenované Fable: The Journey distribuované jako arkádovka...

Zároveň se leaknutím této informace poněkud zmenšuje šance, že by Microsoft oznámil na GDC Fable 4. Z vyjádření Steva Beinnera, který je zodpovědný za marketing first-party titulů, ovšem vyplývá, že Microsoft stále věří Xboxu 360 a chystá oznámení nové, velké, exkluzivní IP.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama