counter-strike-global-offensive-v-lete
Novinka Counter-Strike: Global Offensive v létě

Counter-Strike: Global Offensive v létě

Tomáš Krajča

Tomáš Krajča

5. 3. 2012 22:48 1
Reklama

Důležitého oznámení se dočkali ti, kdo se těší na online akci Counter-Strike: Global Offensive. Valve dnes oznámili, že nástupce slavného modu spatří světlo světa v létě 2012. Konkrétní datum nepadlo a jak správně upozorňuje server MEGamers, technicky vzato je u Valve i září ještě "léto", takže si můžeme počkat až do konce prázdnin, nebo i déle.

Další zásadní zprávu uvádí Joystiq – Valve totiž původně plánovali nabídnout možnost cross-platformového multiplayeru mezi PCčkáři, Macisty a majiteli PS3. Ale na základě ohlasů z bety se tato možnost zavrhuje, tak aby mohli hráči na PC a Macu dostávat pravidelnější updaty. "Beta ukázala, že na PC budeme muset nejen betu, ale i plnou hru často updatovat," uvedl pro Joystiq Chet Faliszek z Valve. "Proto musíme platformy oddělit, aby jedna při updatování neochromovala druhou," vysvětlil náhlý obrat o sto osmdesát stupňů. Odměnou za ztracený cross-play by tedy měla pro hráče být větší stabilita a méně výpadků jednotlivých verzí pro různé platformy.

Kdo by se chtěl zapojit do bety, může se zkusit přihlásit přes tento formulář, a kdo touží po cross-play multiplayeru nade vše... může se připojit k řadě online petic, které od okamžiku oznámení o jeho zrušení už vznikly.

Jako bonus k informacím o očekávané multiplayerové akci najdete v řádku pod novinkou také čtveřici nových screenshotů ze hry. Pokud si je prohlédnete pozorně, najdete na zádech jednoho z vojáků zbraň, která podezřele připomíná páčidlo. Videoherní fetišisté mohou spustit oslavný jásot ;-)

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama