call-of-duty-vyjde-na-ps-vita
Novinka Call of Duty vyjde na PS Vita

Call of Duty vyjde na PS Vita

Ondřej Švára

Ondřej Švára

20. 2. 2012 08:25
Reklama

Velké věci si slibuje Sony od uvedení akční série Call of Duty na handheld PS Vita. Že se nejznámější akční hra na Vitě objeví, byla jasná věc již od prvních launchových seznamů.

Nyní ale víme víc. Call of Duty by se na Vitě mělo objevit letos na podzim, pravděpodobně jako předkrm před tradičně listopadovou hlavní hrou pro velké konzole. Marketingový viceprezident divize PlayStation Guy Longworth také uvedl, že COD bude v kapesní verzi revoluční hrou. Neřekl však, v čem by ona výjimečnost měla spočívat a také záměrně zapomněl uvést, zda se bude jednat o port Modern Warfare 3, nebo spin-off zcela nového, teprve připravovaného dílu, o němž zatím nic nevíme.

Brzy by se měl k věci vyjádřit také samotný Activision, jenž podporu Vitu slíbil jako svoji prioritu. Podle jeho statistik hrálo Call of Duty v loňském roce čtyřicet milionů lidí.

PS Vita se začne v Evropě prodávat již pozítří. V nabídce budou například tyto hry: Uncharted: Golden Abyss (49.99 eur), ModNation Racers: Road Trip (39.99 eur), Everybody’s Golf (39.99 eur), WipEout 2048 (39.99 eur), Unit 13 (39.99 eur), Little Deviants (29.99 eur), Reality Fighters (29.99 eur).

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama