dirt-3-vychazi-v-complete-edici
Novinka Dirt 3 vychází v Complete Edici

Dirt 3 vychází v Complete Edici

Ondřej Švára

Ondřej Švára

13. 2. 2012 13:19 3
Reklama

Závodní arkáda Dirt 3 téměř po roce od svého oficiálního vydání startuje do nového života. Codemasters totiž oznámili, že hru v březnu oživí v takzvané Complete edici, která bude stát čtyřicet dolarů, a aby obhájila svoji ne zrovna nízkou cenu, nabídne i nový obsah.

V něm nejvíce zaujme dvanáct nových tratí a dvě nové závodní lokace. Dále bude k dispozici několik nových aut a mnoho doplňků k nim.

Dirt 3 vychází v Complete Edici
i Zdroj: Hrej.cz

Complete Edice samozřejmě neobsahuje novinky v pravém slova smyslu. Spíš jde o mixáž všech DLC, které ke hře dosud vyšly. Za zmínku stojí především Monte Carlo Rally Pack, X Games Asia Track Pack či Glory Car Pack. Již z názvů DLC balíčků je tedy jasně patrné, odkud se "nový" obsah bere. Na druhou stranu v kompletní edici alespoň všechny doplňky vyjdou levněji, než při stažení jednotlivých DLC, což je pozvánka především pro ty, kteří se Dirtu 3 od loňského května vyhýbali.

Dirt 3: Complete Pack vychází na PC, XBOX a PS3 devátého března. V Česku si lze hru již předobjednat většinou za osm až devět set korun.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama