sledujte-denicek-grand-slam-tennis-2
Novinka Sledujte deníček Grand Slam Tennis 2

Sledujte deníček Grand Slam Tennis 2

Marek Švrkala

Marek Švrkala

1. 2. 2012 09:30
Reklama

Po nádherném Australian Open, kde zaujaly jak výkony českých reprezentantů, tak tenis dalších hvězd, se možná mnozí z vás zasnili a chtěli se alespoň na chvíli stát elitním tenistou. Sen si můžete splnit už na konci příštího týdne, 10. února totiž pro Xbox 360 a PlayStation 3 vychází Grand Slam Tennis 2 od Electronic Arts.

Jedním z nejdůležitějších prvků sportovních her je umělá inteligence počítačem řízených protivníků. Nejinak tomu bude i v případě konzolového tenisu. „Nejenže vypadají a znějí jako reální protějšci, dokonce tak hrají,“ říká na adresu virtuálních tenistů jeden z vývojářů EA Sports v aktuálním vývojářském deníku, kde popisuje jejich umělou inteligenci.

Pro AI systém by měl sedět svátečním hráčům i hardcore pařanům. Všichni totiž vyspělé chování tenistů ocení. Můžete se těšit na vzteklé reakce Johna McEnroea, ale i na odlišné herní styly jednotlivých hráčů. Boris Becker tak po podání zaútočí na síti, Venus Williamsová zase raději zůstane na čáře. Více už sledujte přímo ve videu na Hrej TV. Připomínáme také demoverzi, která je připravena ke stažení na příslušných digitálních sítích.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama