zaklinac-2-pro-xbox-360-vyjde-17-dubna
Novinka Zaklínač 2 pro Xbox 360 vyjde 17. dubna!

Zaklínač 2 pro Xbox 360 vyjde 17. dubna!

Erik Omar

Erik Omar

26. 1. 2012 17:36 4
Reklama

CD Projekt právě oznámil konkrétní datum, kdy se zaklínač Geralt pustí do svých dobrodružství na konzolích Xbox 360. Ten magický den, na který čekají všichni konzolisté a zároveň milovníci hutných RPG, nastane 17. dubna, tedy téměř celý rok po uvedení PC verze Zaklínače 2. Jednak za to může delikátní proces jakým byla Xbox 360 verze vyvíjena (nejde o čistokrevný port, ale spíše celkovou předělávku) a druhak i nečekaný odklad (hra měla původně vyjít ještě v roce 2011).

Vědmák s typicky stříbrnými vlasy však bude chtít svou dlouhodobou konzolovou absenci hráčům vynahradit a to formou exkluzivního obsahu. Vedle toho, že titul už od počátku obsáhne všechny doposud vydané PC bonusy, nabídne i nové in-game filmečky režírované talentovaným polským skorooskarovým (pouze nominace) režisérem Tomaszem Baginskim. Zkrátka je na co se těšit.

Takže ještě jednou: Zaklínač 2 vychází pro Xbox 360 přesně 17. dubna. Pokud už jste zapomněli na to, jak dobrou hru naši polští sousedi vytvořili, zamiřte rovnou na naši recenzi.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama