ostrov-v-tropicu-4-ceka-modernizace
Novinka Ostrov v Tropicu 4 čeká modernizace

Ostrov v Tropicu 4 čeká modernizace

Marek Švrkala

Marek Švrkala

16. 1. 2012 09:16 1
Reklama

I diktátoři musí jít s dobou, a tak čtvrtý díl povedené budovatelské strategie Tropico v březnu tohoto roku obohatí datadisk nazvaný Tropico 4: Modern Times. V něm se karibský ostrov přesune do 21. století, a to se vším, co k této hektické době patří. Vybrané budovy se tak v průběhu let dočkají modernizace. Připraveno je ale i 30 úplně nových staveb, jako jsou mrakodrapy, moderní obytné domy nebo biofarmy.

Tvůrci dále přichystali nové edikty, s nimiž můžete vládnout podle své gusta. Pokud chcete přitvrdit a přiblížit se k represivnějším režimům, není nic snadnějšího, než svým obyvatelům omezit přístup k internetu a začít je šikanovat policejními složkami. Jestliže se naopak hodláte vydat cestou vlídného vladaře, nepochybně uspořádáte festival lásky a podpoříte vesmírný program.

Novinky jsou určeny především pro připravovanou single-playerovou kampaň, která se skládá z 12 misí. V nich budete jako El Presidente čelit také mezinárodní problémům – světu totiž hrozí terorismus nebo ekonomická krize. Tropico 4: Modern Times vyjde v březnu pro PC i Xbox 360, cena byla stanovena na 20 dolarů a 1200 Microsoft bodů. Rozdíl v částce u obou platforem zatím vydavatelství Kalypso nekomentovalo. Přikládáme trailer:

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama