plan-dlc-pro-cod-modern-warfare-3
Novinka Plán DLC pro CoD: Modern Warfare 3

Plán DLC pro CoD: Modern Warfare 3

Tomáš Krajča

Tomáš Krajča

11. 1. 2012 12:16 1
Reklama

Ve tříminutovém video představují Robert Bowling a Mark Rubin z týmu Infinity Ward a Chacko Sonny z Beachhead Studia prémiový obsah, který budou dostávat předplatitelé služby Call of Duty Elite zdarma (DLC budou nejprve k dispozici pro hráče na Xboxu 360, s mírným zpožděním pak i pro ostatní platformy). Půjde o rovnou dvacítku DLC pro populární střílečku Call of Duty: Modern Warfare 3, která by měla být k mání i pro ty, kdo do CoD Elite investovat nechtějí, ale jaká bude jejich cena, není v tuto chvíli oznámeno.

Hlubšího představení se dočkaly první dvě DLC mapy, které přijdou na řadu v lednu. Jedna z nich nese název Piazza a odehrává se na prosluněném italském pobřeží. Druhá nese název Liberation a jejím dějištěm je Manhattan. Několik gameplay záběrů ilustruje přítomnost známých monumentů a také strategii, která bude zvýhodňovat snipery. Naopak Piazza je výrazně více vertikální a její zamotané bludiště uliček bude ideální pro hráče, kteří rádi bojují nablízko.

Video dále naznačuje možnosti, kterými se přídavný obsah pro MW3 může vydat – vedle multiplayerových map to mohou být přídavky pro Spec Ops mód, anebo rozšíření příběhové linie. Autoři deklarují také snahu dát prostor komunitě.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama