demoverze-koa-reckoning-s-bonusy
Novinka Demoverze KoA: Reckoning s bonusy

Demoverze KoA: Reckoning s bonusy

Marek Švrkala

Marek Švrkala

11. 1. 2012 18:08
Reklama

Tvůrci fantasy RPG Kingdoms of Amalur: Reckoning se dohodli na vzájemné spolupráci s autory známého akčního sci-fi RPG Mass Effect 3. Pokud si tak od 17. ledna zahrajete demoverzi zbrusu nové značky Kingdoms of Amalur: Reckoning, dostanete dva odemykatelné předměty pro Mass Effect 3, které se zpřístupní po jeho vydání 9. března. Autorem designu obou předmětů (zbroj Reckoner Knight Armor a střelná zbraň The Chakram Launcher) je renomovaný Todd McFarlane, který dohlíží na unikátní grafický styl království Amalur.

Za odehrání dema Mass Effect 3, jehož termín ještě zveřejněn nebyl, si hráči odemknou dva předměty s tématikou Mass Effect pro plnou verzi Reckoning, která vychází 10. února. Zbroj N7 a dýky Omniblade jsou inspirované výbavou velitele Sheparda. Speciální předměty pro Reckoning pak získají také hráči, kteří si zahrají jeho demoverzi. Jde o kartu Twist of Fate Card posilující hráčovu odolnost proti ledu, unikátní zbraň Twinned Souls Chakram a ochrannou přilbu The Infernal Helm.

Demoverze Kingdoms of Amalur: Reckoning obsahuje úvod do hry, výukový tutoriál a část rozlehlého otevřeného světa. Hráči si vytvoří a upraví vlastního hrdinu a vstoupí s ním rovnou do akce. Jakmile zvládnou základy, budou mít 45 minut na to, aby začali zkoumat obrovský svět Amalur, což na demo rozhodně není špatné. Pokud vás nová značka Electronic Arts zajímá, můžete začít její svět zkoumat už nyní – třeba v čerstvém videu, které odhaluje některé dostupné dovednosti hrdinů a také možnosti craftingu. V obrázkové galerii pak naleznete screenshoty předmětů, jež můžete získat za hraní demoverzí.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama