ninja-theory-celi-vyhruzkam-smrti
Novinka Ninja Theory čelí výhrůžkám smrti

Ninja Theory čelí výhrůžkám smrti

Maggot

Maggot

6. 1. 2012 10:42 3
Reklama

DmC Devil May Cry je svou stylizací trnem v oku všem fanouškům původní Devil May Cry série, tolik slavné hack’n’slash řezanice od Capcomu. Nový díl je totiž považován za restart série, problém ovšem tkví v jediném – v hlavním hrdinovi, který jakoby přišel z castingu na nový díl Stmívání. Studio Ninja Theory, které hru vytváří, potvrdilo, že vývojářům již nějakou dobu přichází zprávy s výhružkami smrti. Autoři: zhrzení fanoušci.

„Alex Garland mě před tímhle varoval, protože zažil něco podobného při tvorbě filmu 28 Dní Poté [Alex je režisér filmu], kdy byli lidé naštvaní, protože ve filmu nebyli klasické zombie. To samé nyní platí i v případě jeho dalšího filmu Dredd,” napsal Tameem Antoniades, kreativní ředitel Ninja Theory. Jak také potvrdil, na sílící tendence výhružek smrtí byl připraven, a po zveřejnění záběrů ze hry s nimi počítal v mnohem větší míře. Vývojáři byli ovšem překvapení kreativitou naštvaných fanboyů.

„Tudíž jsem na to byl tak z poloviny připraven, nicméně lidská kreativita v případě ventilování nenávisti nám definitivně otevřela oči. Rozhodně jsme neočekávali výhružky smrtí ve formě komiksových knih, nebo death metalových songů.“ aneb internet je místo pro hříšníky. Ninja Theory ovšem říká, že na jakékoliv změny je už pozdě, a s nenávistí se budou zkrátka muset vyrovnat obě strany. DmC Devil May Cry vychází později v tomto roce pro PS3 a Xbox 360.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama