grand-slam-tennis-2-vyjde-v-unoru
Novinka Grand Slam Tennis 2 vyjde v únoru

Grand Slam Tennis 2 vyjde v únoru

Marek Švrkala

Marek Švrkala

22. 12. 2011 10:31
Reklama

Fanoušci tenisu prožili letos dobrý rok, a to nejen díky sledování výkonů Petry Kvitové, ale i díky videohrám, které vyšly. Zastánce simulací potěšil Top Spin 4, příznivce arkádovějšího stylu hraní pak Virtua Tennis 4. Hned na začátku příštího roku svou odpověď na tyto dva tituly přinese společnost Electronic Arts. 10. února totiž vyjde Grand Slam Tennis 2, a to pro konzole Xbox 360 a PlayStation 3 (Move bude na rozdíl od Kinectu podporován).

Na obálce hry se objeví John McEnroe, který spolu s Bjornem Borgem patří k legendám, s nimiž budete moci prožít nezapomenutelné zápasy v historickém módu ESPN Grand Slam Tournament. Mezi dvacítkou licencovaných hráčů, samozřejmě nechybí ani současné hvězdy tenisu, jako je Roger Federer, Rafael Nadal, Novak Djokovič, Björn Borg, Maria Šarapovová nebo Serena a Venus Williamsovy. Bohužel není jasné, zda budeme moci hrát s Tomášem Berdychem nebo Petrou Kvitovou a zopakovat tak její tažení na Wimbledonu, který je stejně jako ostatní Grand Slamy licencován.

Známá tenisová jména mají odpovídat svým reálným předchůdcům, a to nejen vzhledem, nýbrž i chováním, oblíbenými údery a stylem hry. Bude jen na vaší šikovnosti, zda dokážete odpovědět na údery soupeře, tvůrci totiž slibují vylepšené ovládání, které vám umožní plnou kontrolu nad raketou (i bez využití pohybového ovládání). Přikládáme jeden z trailerů:

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama