ms-pracuje-na-odstraneni-xbl-chyby
Novinka MS pracuje na odstranění XBL chyby

MS pracuje na odstranění XBL chyby

Erik Omar

Erik Omar

21. 12. 2011 15:02
Reklama

​Někteří uživatelé Xbox Live si v poslední době stěžovali na chybu, kvůli které neměli možnost stáhnout svůj vlastní profil ze serverů Microsoftu. Když se totiž o stažení profilu pokusili, dočkali se pouze chybové hlášky s kódovým označením "801540B7" nebo "80070571". Neschopnost služby Xbox Live stáhnout profil tak spoustu hráčů, kteři nějakým způsobem přišli o své lokálně uložené profily, odřízla od zaplaceného obsahu. Chyby podle všeho začaly vyskakovat po stažení nového dashboardu.

Na problém upozornil server Joystiq, jenž obratem kontaktoval Microsoft. Ten se k problému vyjádřil následovně: "Nedávno jsme identifikovali Xbox Live chybu, která nakonec vyhodí chybovou hlášku. Problém se vyskytuje u malého počtu uživatelů. Chyba jim znemožňuje znovustáhnout jejich profil a odkazuje je na technickou podporu. Omlouváme se za způsobené problémy. Na záplatě pracujeme."

V případě, že jste i vy narazili na jednu z výše jmenovaných chybových hlášek, můžete kontakovat podporu Microsoftu a nebo prostě počkat, což bude nakonec stejně jediná možnost.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama