fortnite-od-epic-games-odhalena
Novinka Fortnite od Epic Games odhalena

Fortnite od Epic Games odhalena

Maggot

Maggot

11. 12. 2011 12:05
Reklama

Budovatelský Minecraft definitivně ovlivnil nejenom hráčské publikum, ale také celou řadu vývojářů, zejména pak po stránce myšlení nad svými projekty. O nové značce studia Epic (Gears of War, Unreal Tournament) se mluví také již pěknou řádku týdnů, vedení studia, v čele se svérázným Cliffem Bleszinskim, představilo svůj nový titul s názvem Fortnite, který svou filozofií leccos sdílí právě s Minecraftem. A my se na něj nezlobíme.

Zastřeni stylizací klasických animáků se přes den spolu s kamarády pouštíte do rozebírání města a okolí, abyste si vybudovali vlastní domov a ubránili jej před nájezdy zombie, které v noci vylézají z hrobů. Rčení „můj dům, můj hrad“ tak platí více než doslovně, jelikož se na vás požene hned několik druhů nepřátel. Přes den tak stavíte a v noci se hra přepne do pohledu třetí osoby, jelikož se začínáte bránit nájezdům nemrtváků.

Jak Cliff přiznal, hra vznikla na základě zabavení studia, které již pěknou řádku let pracuje na ustálených projektech, což je pochopitelně až příliš spalující. Zatím nebylo přiblíženo, kdy hra vyjde, na jaké platformy vyjde a kolik bude stát. Za vděk vezměte alespoň minutový teaser.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama