spor-analytiku-kdy-bude-novy-xbox
Novinka Spor analytiků: Kdy bude nový Xbox?

Spor analytiků: Kdy bude nový Xbox?

Zdeněk Princ

Zdeněk Princ

22. 11. 2011 09:53 2
Reklama

Velká spousta hráčů věří tomu, že se aktuální herní platformy blíží ke konci svého životního cyklu. Necháme-li v tuto chvíli stranou Sony, konkurence z Microsoftu by měla představit následovníka Xboxu 360 už příští rok. Alespoň tak to tvrdí někteří analytici trhu a hlavně anonymní zdroje, údajně blízké Microsoftu. Minulý týden na stránkách časopisu Edge objevila zpráva, že bude nový Xbox představen už příští rok, a začala ona klasická šeptanda.

Proti všem se nicméně staví zřejmě nejznámější herní analytik, Michael Pachter, a jak je jeho zvykem, své názory předkládá bez zbytečných servítek. „Všechny ty spekulace jsou na hlavu,“ řekl Pachter a naznačil, že Microsoft nebude představovat novou konzoli do té doby, než bude znát citelný pokles prodeje současného Xboxu 360. A aby toho nebylo málo, nasadil Pachter diskutérům dalšího brouka do hlavy: „Osobně si myslím, že jsou všechny dohady založeny na uniklých informacích ohledně možného fungování Windows 8 na modifikovaném X360.“

Na závěr svého vzkazu všem hráčům a lidem, kteří se zajímají o herní průmysl ještě Pachter dodává, že očekává novou konzoli od Microsoftu až někdy kolem roku 2014, takže klid a nohy v teple.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama