cod-elite-ma-milion-uzivatelu
Novinka COD: Elite má milion uživatelů

COD: Elite má milion uživatelů

Zdeněk Princ

Zdeněk Princ

22. 11. 2011 15:48
Reklama

Důvod, proč Call of Duty: Modern Warfare 3 dostává vysoké hodnocení, je z větší části ukrytý v multiplayeru. Baví se u něj miliony hráčů napříč všemi platformami, a to je pro vývojáře, potažmo distributora hry to nejdůležitější. I to byl nakonec důvod, proč vznikla sociální síť Call of Duty: Elite.

I přes to, že se v podstatě ihned po spuštění objevily nejrůznější problémy, podařilo se vývojářům vše zažehnat a dnes se pochlubit ne nečekanými čísly. Bobby Kotick, CEO Activision Blizzard, potvrdil, že služba Elite překonala hranici 1 milionu předplatitelů za pouhých šest dní. V porovnání s Netflixem, Hulu Plus nebo Xbox Live to zvládl Elite přibližně o 350 dní rychleji, všem popisovaným službám totiž trvalo získat první milion celý dlouhý rok.

V Acti se ale nechtějí nechat těmito čísly nikterak pohltit a dál pilně pracují na tom, aby služba Elite fungovala bez problémů, lagů a dalších nepěkných záležitostí, na které si hráči oprávněně stěžují. Podle Koticka by mělo být vše v pořádku do začátku prosince.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama