skyrim-valcuje-konkurenci-i-v-prodejich
Novinka Skyrim válcuje konkurenci i v prodejích

Skyrim válcuje konkurenci i v prodejích

Maggot

Maggot

15. 11. 2011 21:16 10
Reklama

O tom, že je Skyrim naprosto fenomenální hrou, která směle válcuje nejenom letošní konkurenci, ale také vnímání next-gen her s otevřeným světem, nelze pochybovat. A co lépe, když její kvality ocení novináři a posléze i hráči v prodejích, není co řešit. Skyrim si totiž může gratulovat, jelikož se od pátečního launche prodalo na 3,4 milionu kopií napříč všemi platformami, což je úžasné číslo. Navíc je potřeba dodat, že jde o krabicové prodeje, kde nejsou zaznamenány digitální kopie.

Největší podíl má Xbox 360, kde se prodalo celkem 59 % ze všech prodaných kopií, sekunduje PS3 s 27 % v závěsu je PC se zbytkem, tedy 14 procenty. Z celkového počtu se 2,5 milionu kusů prodalo v Americe, o zbytek se dělí celý svět. Hra už nyní porazila letošní favority, tedy Gears of War 3 a FIFA 12, přičemž je více než reálné, že během několika následujících týdnů překoná i celkové prodeje svého staršího sourozence, TES IV: Oblivion. Letos je tedy na prvním místě Modern Warfare 3 a hned za ním právě Skyrim.

Výsledky jsou to úžasné, co naplat, vývojáři si skutečně zaslouží veškerou pokoru za to, co dokázali. V několika následujících dnech se všechny platformy dočkají navíc nového patche, který opravuje celou řadu bugů, prioritu má ovšem aktualizace pro Xbox 360 verzi, která trpí nedočítáním textur, když si hru nainstalujete na disk. Pakliže jste se ještě nezakopali do světa Skyrimu, doporučujeme tak udělat co nejrychleji. Předtím si ale vyřiďte všechny pohledávky reálného světa, jelikož se posléze stanou naprosto nepodstatnými.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama