dead-or-alive-5-pry-nesnese-srovnani
Novinka Dead or Alive 5 prý nesnese srovnání

Dead or Alive 5 prý nesnese srovnání

Ondřej Švára

Ondřej Švára

14. 11. 2011 10:55
Reklama

Odvážná prohlášení pouští do světa šéf studia Team Ninja Yosuke Hayashi. Tvrdí, že chystaná bojovka Dead or Alive 5, odhalená letos v září na Tokyo Game Show, se obrazně řečeno dotkne nové generace videoher. A to i přesto, že poběží pořád ještě na současném hardwaru.

Dotek s budoucností má Dead or Alive zprostředkovat hráčům tím, jak bude vypadat a  jak se bude hrát. Prý nesnese srovnání s ničím jiným a přivede bojový žánr na samotný generační přelom. "Za šest let, které uplynuly od čtvrtého dílu, jsme se o hrách hodně naučili a také víme, jak se bojové hry zjednodušují. Jsou okamžitě přístupné, lehce naučitelné a technicky jednoduché. My touto cestou nechceme jít," říká Hayashi. Jeho hra má být naopak velmi náročná. A to jak svými požadavky na umění hráče, tak i celkovou technickou úrovní.

Hayashi se snaží vytvořit hru, která přinutí hráče sáhnout si na limity svých schopností a která vyždímá maximální potenciál také ze současného hardwaru. Tím prý technicky povýší bojový žánr o sto procent nahoru. Dead or Alive 5 má být údajně tak náročné, že se rozhodně nestane tím typem hry, která je z konzolí snadno portovatelná na handheldy.

Vysoká technická úroveň a nové hratelnostní milníky. To mají být hlavní devizy právě vyvíjeného Dead or Alive 5. Jediné, co tedy neznáme, je datum vydání...

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama