skyrim-hned-v-patek-dostane-patch
Novinka Skyrim hned v pátek dostane patch

Skyrim hned v pátek dostane patch

Ondřej Švára

Ondřej Švára

9. 11. 2011 07:36
Reklama

Vydání The Elder Scrolls se tempem blíží, od nákupu nového fantasy dobrodružství už nás nyní dělí vlastně jen dva dny a Bethesda proto dopuje novináře posledními střípky z vlastností nové hry. Například jsme se dozvěděli detaily o proměně hráče ve vlkodlaka , nebo o paktu s kanibaly.

Na tyhle perličky však hráči přijdou sami, a tak jedna z posledních informací před vydáním TES bude spíše praktického rázu. Už v pátek, tedy v den, kdy se Skyrim dostane do obchodů, si totiž k němu budete moci stáhnout patch, který hru posune do verze 1.1. Bude k dispozici pro všechny platformy najednou, tedy na Xbox, Playstation i PC, ale zatím není jasné, co má přesně opravovat. Přesný seznam vylepšení studio vydá až v pátek.

Uvolnit záplatu souběžně s termínem vydání hry není zase tak obvyklá praxe. A to i přesto, že hry ve finálním stavu samozřejmě putují do lisoven už měsíc předem a vývojáři tak mají čas pracovat na věcech okolo. Jenže těmi jsou obvykle rychlá DLC, která v období největšího hladu po hře štědře znásobují zisk. Avšak pro Bethesdu bleskově vyrobený dodatečný obsah nemá prioritu, čímž se situace vysvětluje. "Neplánujeme dělat hodně malých a rychlých DLC, jde nám spíše o kvalitu, takže pokud něco vyjde, bude to bohaté na obsah," říká za studio Todd Howard. Termín žádného DLC logicky neprozradil.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama