uniklo-video-z-uvodu-do-skyrimu
Novinka Uniklo video z úvodu do Skyrimu

Uniklo video z úvodu do Skyrimu

Ondřej Švára

Ondřej Švára

31. 10. 2011 10:55 3
Reklama

Update: Bethesda průběžně maže příspěvky na youtube. Pro sledování videa proto navštivte server Kotaku přes odkaz v článku.

---------------

Původní zpráva: Bethesda se snaží jak může, ale zřejmě se jí nepodaří zabránit tomu, aby se od uplynulého víkendu nedostávalo na web spoilerové video, obsahující prvních pětadvacet minut z hraní TES: Skyrimu. Z nejasných příčin se k materiálu dostal uživatel Youtube přezdívaný Twelve Dogs Dancing a i poté, co mu vydavatelství zatrhlo tipec, začíná se na internetu objevovat tentýž příspěvek, jen od jiných uživatelů. Video už zveřejnily i mnohé zahraniční servery v čele s Kotaku.

Snímek jsme portovali i na naše stránky, takže vy z vás, kteří máte chuť vědět víc než ostatní a jste ochotni se tím ochudit o moment překvapení, můžete si s dvoutýdením předstihem prohlédnout intro Skyrimu, tvorbu postavy a první momenty samotného hraní, kdy se hráč ocitá v roli vězně, což tedy není dvakrát originální, neboť kdo hrál Morrowind a Oblivion, dostane se do kůže vyvrhela společnosti už potřetí za sebou.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama