minecraft-pro-xbox-360-se-opozdi
Novinka Minecraft pro Xbox 360 se opozdí

Minecraft pro Xbox 360 se opozdí

Maggot

Maggot

25. 10. 2011 12:42
Reklama

O Markusu Perssonovi, tvůrci her Minecraft a Scrolls, jsme se bavili již ráno, svým vyjádřením na stranu nové hry ovšem neskončil. Ještě předtím totiž přišlo oznámení přímo z Microsoftu, který připravuje Xbox 360 verzi budovatelského fenoménu Minecraft. Jak se zdá, hra nestihne vydání plánované původně na tyto Vánoce, a tak se jí dočkáme nejdříve na jaře příštího roku.

„Minecraft pro Xbox 360 je momentálně pečlivě vyvíjen a my jsme skutečně spokojení s dosavadním postupem,“ stojí na blogu studia Mojang. Nikdo nezmínil pravý důvod odložení, jak se ovšem zdá, jde zkrátka o rutinní ladění hratelnosti a portu jako takového. Studio 4J se totiž stará o přenesení hry, hoši tedy úzce spolupracují s původními vývojáři, aby dosáhli kýženého výsledku.

“[Herní designér] Daniel úzce spolupracuje s týmem 4J a koordinuje Notchovi požadavky. Chceme udržet pohromadě základní hratelnost PC verze, ale perfektně ji přizpůsobit novému systému,“ což by mělo zaručit bezproblémové přenesení hry i do neprozkoumaných vod. Ještě se sluší dodat, že první hratelné vzorky hry budou k vidění již za tři týdny, tudíž očekávejte smršť videí i na HrejTV.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama