chysta-se-zaklinac-3-nebo-macate-dlc
Novinka Chystá se Zaklínač 3 nebo macaté DLC?

Chystá se Zaklínač 3 nebo macaté DLC?

Ondřej Švára

Ondřej Švára

28. 9. 2011 12:05
Reklama

Nedávno jsme psali, že polský CD Projekt hledá nové pracovní síly a že to zřejmě souvisí se zahájením prací na třetím Zaklínačovi. Nyní sbíráme další indicie o tom, že příprava nového Geraltova dobrodružství opravdu začala.

Podle designéra Jan Bartkowicze z CD Projektu se to stalo vlastně už dávno, ještě za dokončování W2: Assassins of Kings. Šlo ale skutečně o předprodukci Witchera 3? Bartkowicz si sice myslí, že ano, ale stoprocentně to potvrdit nemůže. Zatím proto neříká, že jde skutečně o třetí díl ságy, možná třeba o hru, která ze Zaklínačovy značky "jen" vychází. "Nevím, jestli to bude skutečně třetí díl, může to být něco, co se k univerzu jen určitým způsobem připoutá. Ale každopádně máme před sebou minimálně ještě jednu velkou hru o Zaklínačovi," říká Bartkowicz.

Jedno mnohem drobnější rozšíření Zaklínačova univerza přichází právě nyní. Od zítřka si PC hráči budou moci volně stahovat update 2.0, který mimo jiných vylepšení přinese do Assassins of Kings nové zbraně s parádními efekty, vylepšený tutorial a nový mód gladiátorských bojů Arena, kde soutěžíte o věcné výhry jako zbraně, zbroj či mutageny.

The Witcher 2: Assassins of Kings vychází v prvním kvartále příštího roku také pro X360.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama