dead-or-alive-5-vyjde-na-x360-i-ps3
Novinka Dead or Alive 5 vyjde na X360 i PS3

Dead or Alive 5 vyjde na X360 i PS3

Tomáš Krajča

Tomáš Krajča

14. 9. 2011 13:42
Reklama

Mezi další očekávaná oznámení výstavy Tokyo Game Show patřila ta, která se týkala studia Team Ninja. Novinky se týkají sérií Dead or Alive a Ninja Gaiden. Oficiálního oznámení se dočkal Dead or Alive 5 - pátý díl oblíbené mlátičky by měl spatřit světlo světa v roce 2012 a potvrdily se také spekulace o tom, že by měl vyjít vedle Xboxu 360 – jakožto doposud preferované platformy – také na PlayStationu 3.

Prezentace "velkého" pokračování Ninja Gaiden 3 se točila okolo dalšího klíčového slůvka. Zatímco na letošní E3 to bylo slůvko "meč", tentokrát autoři hovořili o "následcích". Gameplay demo předvedené během tiskové konference ukázalo rozdíl mezi módy Ninja a Hero. Ninja se soustředí především na souboje a neuleví hráči ani o píď, pokud jde o šarvátky, Hero se zaměřuje na příběh a pomůže funkcí automatického ochránce a automatického vyhýbání úderům soupeře. Předveden byl Ninja režim na několika střetech v centru Londýna, a to včetně krvavých zakončovacích úderů. Právě krvavost a naturalismus jsou záměrem vývojářů, kteří chtějí hráči dát pocítit "následky" toho, když do někoho zanoří ostří své katany. Závěrečná část prezentace se soustředila na online režim, multiplayerové souboje nindžů až v osmi lidech. Ninja Gaiden 3 by měl vyjít na začátku příštího roku, PS3 verze bude podporovat pohybové ovládní skrze Move.

V podstatě jen formální pak bylo potvrzení vývoje Ninja Gaiden Sigma pro PS Vita, což společně s informacemi o handheldové verzi Katamari Damacy prozradil už v předstihu přední japonský videoherní časopis Famitsu.

Dead or Alive 5 vyjde na X360 i PS3
i Zdroj: Hrej.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama