20-minut-z-rpg-kingdoms-of-amalur
Novinka 20 minut z RPG Kingdoms of Amalur

20 minut z RPG Kingdoms of Amalur

Marek Švrkala

Marek Švrkala

9. 9. 2011 11:32
Reklama

Americký server IGN dnes zveřejnil přes dvacet minut dlouhé video, v němž vývojáři z týmů Big Huge Games a 38 Studios představují chystané singleplayerové akční RPG Kingdoms of Amalur. Záběry z pre-alpha verze hry už byly promítány na červnové výstavě E3, ovšem jen vybraným novinářům, a nyní tak jejich zveřejnění potěší všechny fanoušky.

Každý zájemce se tedy může snadno podívat, jaké přednosti toto masivní akční RPG z otevřeného světa bude mít. Ian Frazier, hlavní designér hry, a Joe Quadara, hlavní designér soubojů, komentují vše důležité od příběhu až po bojový systém, který připomíná spíše third-person akce než klasická RPG. Pokud ale čekáte, že tím budou souboje jednoduché, mýlíte se. Základní pohyby se sice naučíte snadno, zvládnout pokročilé techniky ale nebude jednoduché, a to i pro zkušené hráče.

Hra má těžit také z atraktivního grafického zpracování originálního fantasy světa. Stylovou grafiku dobře posoudíte zhruba od sedmé minuty, kdy hlavní hrdina navštíví jeden z mnoha dungeonů. Kingdoms of Amalur: Reckoning vyjde 10. února příštího roku na PC a konzole Xbox 360 a PlayStation 3.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama