halo-4-v-pseudotraileru-z-vystavy-pax
Novinka Halo 4 v pseudotraileru z výstavy PAX

Halo 4 v pseudotraileru z výstavy PAX

Erik Omar

Erik Omar

29. 8. 2011 11:54
Reklama

Na včera skončivší výstavě PAX se překvapivě objevil první trailer na čtvrté dobrodružství ikonického hrdiny Master Chiefa, které se momentálně kutí ve studiu 343 Industries. Premiérová ukázka na Halo 4 však nepředvádí ani záběry ze hry, ani akční CGI animace, ale rozpohybované umělecké koncepty podkreslené jak jinak než epickou hudbou.

Prezentované scenérie a lokace se však ve finální hře nemusí vůbec objevit, což během svého panelu na výstavě zdůrazňovali sami vývojáři. Vedle toho dále prozradili, že Halo 4 bude startovacím dílem nové trilogie. Tu označují jako „Reclaimer Trilogy“, což dle fanouškovských stránek odkazuju na hodnost, kterou má člověk zodpovědný za fungování Halo zbraně nebo tak něco. Pitvat se v složité mythologii Halo univerza nemá cenu, a tak alespoň nahlédněme do jeho budoucnosti. V nové trilogii bychom totiž dle slov vývojářů měli mnohem více sledovat Johnovu (Master Chiefovu) psychiku a jeho vztah s digitální šmoulinkou Cortanou.

Fanouškům série pak připomínáme naši nedávnou novinku, v níž jsme informovali o propojení Halo 4 se závodní simulací Forza 4. Více zde.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama