thrustmaster-ma-novy-volant-pro-xbox
Novinka Thrustmaster má nový volant pro Xbox

Thrustmaster má nový volant pro Xbox

Ondřej Švára

Ondřej Švára

19. 8. 2011 16:20
Reklama

Společnost Thrustmaster, renomovaný výrobce herních volantů a hlavní konkurent Logitechu na tomto poli, dokončil nový model volantu střední třídy s názvem F458 Italia Racing, poplatný skutečné předloze ve voze Ferrari 458 Italia. Volant má v průměru osmadvacet centimetrů a bude se dodávat k Xboxu. Může tedy eventuálně sloužit jako náhrada za váš dosavadní microsoftí model.

458 má pogumovaný věnec, kovová pádla řazení, nezbytný variátor Manettino a bude k mání od října za 180 dolarů, což je v přepočtu lehce přes tři tisíce korun.

Thrustmaster má nový volant pro Xbox
i Zdroj: Hrej.cz

Thurstmaster je americká firma založená v roce 1990 jako výrobce různých herních periférií, zejména joysticků, gamepadů a volantů pro různé platformy, PC nevyjímaje. Společnost proslula velmi dobrou marketingovou spoluprací s automobilkou Ferrari, naprostá většina volantů proto nese logo a design právě této značky. Thurstmaster je považován za výrobce volantů, které se kvalitou téměř vyrovnají nejlepším produktům konkurenčního Logitechu, ale až na vrcholné modely mají přívětivější cenu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama