sledujte-cerstve-trailery-z-gamescomu
Novinka Sledujte čerstvé trailery z GamesComu!

Sledujte čerstvé trailery z GamesComu!

Marek Švrkala

Marek Švrkala

19. 8. 2011 15:25
Reklama

Náš speciál z videoherní výstavy GamesCom se už plní mnoha zajímavými informacemi. Velmi hodnotné materiály nabízí také Hrej TV, kde naleznete spoustu nových herních videí a trailerů. Pokud nechcete procházet jejich kompletní výpis, jistě vás potěší seznam toho nejzajímavějšího, co se dosud na GamesComu urodilo.

V informačním pásu u této novinky naleznete například první video z druhého dílu akce Borderlands 2. Ačkoli trailer nedávno oznámené hry neodhaluje prakticky nic nového, neměli byste jej minut pro jeho vtip a nadsázku. Na své si přijdou také fanoušci Batmana, čerstvý trailer představuje postavu Mr. Freeze. Fanoušci RPG by pak zajisté neměli přehlédnout přehlédnout nové záběry z Risen 2: Dark Waters.

Na Hrej TV jsme již nahráli také videa z konferencí Electronic Arts a Sony. Vrcholem prezentace EA byly záběry z Mass Effectu 3, NFS: The Run nebo FIFA 12. Sony se pak vytáhla s krvavým videem z InFamous 2, akcí v letadle z Uncharted 3: Drake‘s Deception a arkádovým dováděním s Ratchetem a Clankem.

Sledujte i další povedená videa přímo v následujícím informačním pásu:

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama