v-novem-dile-ssx-se-mohlo-lyzovat
Novinka V novém díle SSX se mohlo lyžovat

V novém díle SSX se mohlo lyžovat

Marek Švrkala

Marek Švrkala

3. 8. 2011 17:26
Reklama

Přestože je série SSX primárně snowboardová, v jejím chystaném rebootu se mohlo i lyžovat. V raných fázích vývoje tvůrci lyžování zkoušeli, jeho implementace ale přinesla problémy. „V počáteční fázi tvorby jsme lyže v SSX měli a já byl jeden z jejich obhájců. Tlačil jsem na to, aby se ve hře objevily,“ přiznal v zářijovém čísle magazínu Edge Todd Barty,  hlavní kreativec nového dílu.

„Lyžování se poprvé objevilo v SSX: ON Tour, přináší ale těžkosti. Každičkou animaci v celé hře musíte u postav s lyžemi dělat znovu. A kdybychom tam lyže skutečně dali, musíme rozdělit polovinu triků mezi je a prkno. SSX ale vždy byla primárně snowboardová hra,“ vysvětlil Todd Barty z Electronic Arts, proč se lyžování nakonec ve hře neobjeví. Vývojář ale zároveň nevyloučil, že se lyže do série SSX dostanou někdy v budoucnu: „Rádi bychom lyžování vytvořili, možná jako DLC, nebo pokračování. Na to je ale ještě čas.“

Další informace o konzolových akčních závodech SSX: Deadly Descents se dozvíme na GamesComu, kde by vývojáři měli představit multiplayer. Zatím si můžete přečíst souhrn informací z E3, který připravil Petr Strecker.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama