risen-2-pouzije-ochranu-steamworks
Novinka Risen 2 použije ochranu Steamworks

Risen 2 použije ochranu Steamworks

Marek Švrkala

Marek Švrkala

27. 7. 2011 09:43
Reklama

Vydavatelství Deep Silver potvrdilo, že chystané klasické RPG Risen 2: Dark Waters bude jako ochranu proti pirátům používat systém Steamworks, a to jak u digitálních kopií, tak u těch krabicových. Hráči tak chtě něchtě budou muset Risen zaregistrovat na Steamu.

Chlapíci z Deep Silveru se pro ochranu pomocí Steamworks rozhodli z několika důvodů, které obšírně popisují v oficiálním fóru hry. Nejvíce si pochvalují, že hráčům postačí kopii druhého Risenu jednou zaregistrovat na Steamu a poté budou moci hrát bez vkládání DVD do mechaniky a bez připojení k internetu. Oceňují také komunitní funkce na službě společnosti Valve.

Risen 2: Dark Waters pro PC a konzole Xbox 360 a PlayStation 3 vyvíjí německé studio Piranha Bytes, původní tvůrci série Gothic. Příběh odstartuje několik let po prvním Risenu, kdy titáni zničili svět a lidský druh přežívá jen tak tak. Obrovské příšery se navíc vynořili i z oceánu, čímž hrozí všem námořníkům. Jako bezejmenný člen Inkvizice se nastalý chaos pokusíte uklidnit. Podívejte se na zatím jediný trailer, který jsme pro vás přeložili do češtiny:

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama