forza-4-je-nablyskana-a-temer-hotova
Novinka Forza 4 je nablýskaná a téměř hotová

Forza 4 je nablýskaná a téměř hotová

Erik Omar

Erik Omar

22. 7. 2011 09:56 2
Reklama

Jako na smilování boží čekají fanoušci série Forza na čtvrtý díl, jež v těchto dnech dokončuje studio Turn 10. Dan Greenawalt, šéf studia, pak vedle dohlížení nad vývojem poskytuje i rozhovory. V tom pro server CVG prozradil, že do konce všech prací a následného vyslání hry na certifikační pouť zbývá pouhých pět týdnů.

Greenawalt zároveň ubezpečil všechny emo hráče, že jejich choutky po nočním závodění budou na rozdíl od třetího dílu uspokojeny. Díky několika novinkám v enginu totiž vývojáři dokážou bez větších problému pracovat se světlem ve zcela nových úhlech. Vedle soumraku si tak užijeme i úsvit.

Když už je řeč o samotném motoru tohoto závodního titulu, nesmíme zapomenout zmínit, že jde o stejný engine, jež poháněl oba dva předchozí díly. I přes to by však jednou z hlavních předností Forzy 4 měla být nablýskaná grafika, o čemž se přesvědčili všichni přítomní na výstavě E3.

„Lidé jsou opravdu ohromení tím, co jsme dokázali dosáhnout s enginem, který byl v minulosti již dvakrát použit,“ prohlásil v souvislostí se zmíněnou výstavou Greenawalt.

Forza 4 s podporou Jeremyho Clarksona a pohybového ovládání Kinect dorazí na pulty obchodů 14. října.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama