halo-4-se-ma-vratit-ke-korenum
Novinka Halo 4 se má vrátit ke kořenům

Halo 4 se má vrátit ke kořenům

Ondřej Švára

Ondřej Švára

5. 7. 2011 08:20
Reklama

"Jednou z klíčových vlastností Halo 4 (naše preview) bude návrat k tomu, co ohromilo lidi před lety u prvního dílu," říká za Microsoft UK Stephen McGill. Co by to vlastně mělo být, nespecifikoval. Moment překvapení deset let od jedničky asi čekat nemůžeme. Tak snad záblesk originality? Zcela nový způsob hratelnosti? Novou dimenzi multiplayeru? Interaktivita s prostředím? Scénář?

Jestli McGill jenom nechtěl vtipně nalákat mladší hráče na ohlášenou výroční verzi Halo: Combat Evolved Anniversary pro listopadovou oslavu desátých narozenin značky. A pak si, plně připraveni někdy na konci roku 2012, mohli koupit čtvrté pokračování. "Každopádně desáté výročí je pro nás obrovský milník, vždyť oslavujeme hru, která nakopla celou platformu" říká McGill. S tím je nutné souhlasit. A jestliže má Halo 4 nakonec fungovat jako odpich do dalšího desetiletí života značky, pak by to mohlo stačit.

Microsoft ohlásil Halo 4 na letošní E3, když na samém závěru novinářské konference pustil na velké plátno debutový „vesmírný“ trailer.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama