gears-of-war-film-je-prozatim-u-ledu
Novinka Gears of War film je prozatím u ledu

Gears of War film je prozatím u ledu

Erik Omar

Erik Omar

17. 6. 2011 10:29
Reklama

Hollywood má nehezký zlozvyk koupit práva na téměř jakoukoliv úspěšnější značku a pak dlouhé roky vyčkávat s jejím zfilmováním. Takové stádium nekonečné předprodukce má dokonce ve filmové branži svoje vlastní označení „Development hell“, což by se dalo volně přeložit jako „vývojové peklo“. A právě ve vývojovém pekle je dle Cliffa Bleszinského, šéfa studia Epic, filmová adaptace X360 akce Gears of War.

„Ano, je (GoW film) ve vývojovém pekle. Kdo ví, co se stane. Každopádně Peterovi Jacksonovi také trvalo natočení Pána Prstenů mnoho let,“ prohlásil CliffyB v jednom z rozhovorů.

Bohužel GoW film momentálně nemá ani režiséra. Ten původní (Len Wiseman) totiž projekt v roce 2010 opustil, což mělo za následek snížení stamilionového rozpočtu. Marcuse Fenixe masakrujícího šmejd z vesmíru tak na stříbrném plátně asi ještě dlouho neuvidíme. Na druhou stranu souhlasíme s Cliffem v tom, že je lepší si počkat, než dostat rychlokvašku a další nepovedený film podle hry: „Radši bych viděl film, který je skvělý a ctí značku, než film, který by byl naprostá ptákovina.“

Každopádně je škoda, že žijeme v době, kdy producenti sázejí na jistoty typu Alvin a Chipmunkové 3 a na pořádné hardcore sci-fi nemají koule.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama