sonic-generations-take-na-handheld-3ds
Novinka Sonic Generations také na handheld 3DS

Sonic Generations také na handheld 3DS

Marek Švrkala

Marek Švrkala

8. 6. 2011 16:02
Reklama

Letošní rok slaví Sonic své dvacáté narozeniny. Na jeho počest Sega připravuje skákačku Sonic Generations, která je jakýmsi hybridem mezi starším 2D a novějším 3D pojetím klasických hopsaček. 2D sekce se hrají jako klasické tituly s modrým ježurou, hráči mají ve z boku viděných levelech, které možná už znají ze starších dílů série, více cest, jak dojít k cíli. Přitom mohou sbírat blyštivé prstýnky a dále různé bonusy.

3D verzi levelů nabízejí modernější arkádovou hratelnost. Sonic v nich utíká před kamerou a přitom ničí nepřátele a sjíždí různá zábradlí a další části úrovní. Kamera se občas otočí a změní perspektivu. Tvůrci tím chtějí zachovat rychlost, bohužel ale hráč tímto občas lehce ztrácí přehled, jaký jinak má. 3D levely jsou tedy obtížnější, snad kamera nebude až příliš frustrující.

Plošinovka Sonic Generations byla oznámena pro Xbox 360 a PlayStation 3, na E3 byla ke konzolovým verzím doplněna ještě verze pro 3DS, která má samozřejmě zaujmout hloubkou trojrozměrného vidění. Přikládáme čerstvý trailer, v němž vývojáři vedle různých levelů představují také dvě podoby Sonica - tu zastaralejší 16ti bitovou z roku 1991, kdy se ježek narodil, a pak jeho moderní vzezření, jaké známe dnes.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama