gears-of-war-3-novinky-a-trailer
Novinka Gears of War 3 novinky a trailer

Gears of War 3 novinky a trailer

Maggot

Maggot

8. 6. 2011 16:11
Reklama

Na tiskové konferenci Microsoftu se ukázal i Cliff Bleszinsky, kterého nepochybně znáte díky akční sérii Gears of War, která je právě jeho dítkem. Zrovna třetí díl se letos chystá vtrhnout na pulty obchodů, přičemž Cliff během prezentace předvedl jednu z úrovní, ve kterých figuruje obří boss a čtyři sehraní parťáci. Celá ukázka se točí kolem monstrózní kreatury, které doslova rozpáře místní základnu několika údery. Jednotka posléze skáče do obrněných mechů a ve výsledku posílá příšerku k zemi. A právě tato scéna jasně dokazuje, jak moc bude kooperativní hraní pro Gears of War 3 důležité.

Na stánku Epic Games si ovšem můžete prohlédnout i nástin toho, jak bude vypadat velice oblíbený Horde Mode, v němž se musí skupinka hráčů bránit přívalům nepřátel a nenechat se tak "umrtvit". Hra vás tedy hodí na mapku s pevností, kterou musíte za každou cenu udržet. Ostatně, rozkaz zněl jasně... nepustit Locusta s hnědou brašnou! Jednotlivá opevnění bude možné vylepšovat a obohacovat o další obranné prvky, jako jsou automatické střílny, nebo další návnady, které odlákají pozornost větších skupinek nepřátel, ale také jedinců. Platí se samozřejmě tvrdou měnou, tudíž pokud někoho zabijete, dostanete za to tučné dýško. Mezi jednotlivými vlnami nepřátel budete navíc muset své valy průběžně opravovat, takže si připravte monterky a lešení.

Vln je celkem 50, přičemž se na vás povalí hned 10 druhů monster, která se budou samozřejmě doplňovat a mísit se, přičemž se po 10 vlnách dočkáte i speciálního bosse. Pokud by vás klasické zabíjení dostatečně nemotivovalo k hraní hry, po ruce vám určitě bude možnost plnění sekundárních úkolů, za které získáte dodatečné peníze a předměty. Musíme dodat, že právě Beast Mode je jedním z nejzábavnějších módů, který se hojně hrál i v druhém díle, přičemž se zdá, že trojka na tom nebude jinak. Také se těšíte na obležení monster?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama